Suport për blerje !
Ofertë!

Vinc elektrik 1050 W, 600 kg, 18 m

Çmimi origjinal qe: 28,060 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-29%

Vinc elektrik 1050 W, 600 kg, 18 m

Vinc elektrik 1050 W, 600 kg, 18 m 28,060 L Çmimi origjinal qe: 28,060 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vinc elektrik 1050 W, 600 kg, 18 m