Suport për blerje !

22.700.85 – Meter distance me lazer TE-LD 60 /0.05 m – 60 m, +/- 2 mm/m

17,500 L

Meter distance me lazer TE-LD 60 /0.05 m – 60 m, +/- 2 mm/m

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
22.700.85 - Meter distance me lazer TE-LD 60 /0.05 m - 60 m, +/- 2 mm/m 17,500 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Meter distance me lazer TE-LD 60 /0.05 m – 60 m, +/- 2 mm/m