Suport për blerje !
Ofertë!

9676778-01 – Pompe Lavazhi PW 360 / 2300W, 160 bar, 420-520 L/H

Çmimi origjinal qe: 68,360 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-27%

Pompe Lavazhi PW 360 / 2300W, 160 bar, 420-520 L/H

9676778-01 - Pompe Lavazhi PW 360 / 2300W, 160 bar, 420-520 L/H 68,360 L Çmimi origjinal qe: 68,360 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Lavazhi PW 360 / 2300W, 160 bar, 420-520 L/H