Suport për blerje !
Ofertë!

GLM171200 – Korrese bari me benzine me motor 4 kohesh 196CC, 3.5 Kw, 4.8 Hp

Çmimi origjinal qe: 29,500 L.Çmimi i tanishëm është: 25,900 L.

-12%

GLM171200 – Korrese bari me benzine me motor 4 kohesh 196CC, 3.5 Kw, 4.8 Hp

GLM171200 - Korrese bari me benzine me motor 4 kohesh 196CC, 3.5 Kw, 4.8 Hp 29,500 L Çmimi origjinal qe: 29,500 L.25,900 LÇmimi i tanishëm është: 25,900 L.
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

GLM171200 – Korrese bari me benzine me motor 4 kohesh 196CC, 3.5 Kw, 4.8 Hp