Suport për blerje !

GLM141180 – Korrese Bari /141 cc/ Gjeresi prerjes 46 cm / 7 nivele prerje / koshi 55 L

19,900 L

GLM141180 – Korrese Bari /141 cc/ Gjeresi prerjes 46 cm / 7 nivele prerje / koshi 55 L

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
GLM141180 - Korrese Bari /141 cc/ Gjeresi prerjes 46 cm / 7 nivele prerje / koshi 55 L 19,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

GLM141180 – Korrese Bari /141 cc/ Gjeresi prerjes 46 cm / 7 nivele prerje / koshi 55 L