Suport për blerje !

FGDA-37 – Pompe Zhytese 370 W, 4” , thellesia max 50m, me 10m kabell dhe kuader elektrik

11,000 L

Pompe Zhytese 370 W, 4” , thellesia max 50m, me 10m kabell dhe kuader elektrik

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
FGDA-37 - Pompe Zhytese 370 W, 4'' , thellesia max 50m, me 10m kabell dhe kuader elektrik 11,000 L
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe Zhytese 370 W, 4” , thellesia max 50m, me 10m kabell dhe kuader elektrik