Suport për blerje !
Ofertë!

259214RO – Set me 19 Punto Metali me maje konike HSS-G Twist 1-10,0 mm

Çmimi origjinal qe: 22,050 L.Çmimi i tanishëm është: 14,900 L.

-32%

259214RO – Set me 19 Punto Metali me maje konike

HSS-G

Twist 1-10,0 mm

259214RO - Set me 19 Punto Metali me maje konike HSS-G Twist 1-10,0 mm 22,050 L Çmimi origjinal qe: 22,050 L.14,900 LÇmimi i tanishëm është: 14,900 L.
Brand:RUKO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

259214RO – Set me 19 Punto Metali me maje konike

HSS-G Twist

1-10,0 mm