Suport për blerje !
Ofertë!

CGET33 – Motokose me 4 Kohe Force Pro, Motori me 4 kohe,  33.5CC, 0.95 kw me fije dhe disk

Çmimi origjinal qe: 29,450 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-32%

CGET33 – Motokose me benzine me 4 Kohe Force Pro 33.5CC, 0.95 kw me fije dhe disk

CGET33 - Motokose me 4 Kohe Force Pro, Motori me 4 kohe,  33.5CC, 0.95 kw me fije dhe disk 29,450 L Çmimi origjinal qe: 29,450 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:FORCE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

CGET33 – Motokose me 4 Kohe Force Pro, Motori me 4 kohe,  33.5CC, 0.95 kw me fije dhe disk