Suport për blerje !

287221002/ST1 – Motokose me benzine STIGA BC 535 B

28,900 L

287221002/ST1 – Motokose me benzine STIGA BC 535 B, Motori 32.6 cm3 / 0.9 kW /me disk dhe fije

287221002/ST1 - Motokose me benzine STIGA BC 535 B 28,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine STIGA BC 535 B,

Motori 32.6 cm3

/ 0.9 kW

/me disk dhe fije

Motokose e mundësuar nga një motor benzine 2-kohësh 32,6 cc me bosht të drejtë me mbështetje të përforcuar, timon të stilit të biçikletës dhe gjerësi prerjeje 43 cm.
Motor benzine 32,6 cc 2-kohesh
timon i biçikletës
Bosht i drejtë me mbështetje të përforcuar
Gjerësia e prerjes 43 cm
Përfshihet koka e tharësit Tap&Go Dual Line (Pro) dhe tehu 3T
Përfshihet parzmore e dyfishtë