Suport për blerje !
Ofertë!

PB6210 – Motokose me benzine 62CC 3HP

Çmimi origjinal qe: 22,650 L.Çmimi i tanishëm është: 16,900 L.

-25%

PB6210 – Motokose me benzine 62CC 3HP

PB6210 - Motokose me benzine 62CC 3HP 22,650 L Çmimi origjinal qe: 22,650 L.16,900 LÇmimi i tanishëm është: 16,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

PB6210 – Motokose me benzine 62CC 3HP