Suport për blerje !

BHT2032 – Furce rrethore me tel te imet 12mm

180 L

Furce rrethore me tel te imet 12mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
BHT2032 - Furce rrethore me tel te imet 12mm 180 L
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Furce rrethore me tel te imet 12mm