Suport për blerje !
Ofertë!

9678618-26 – Motosharre 135 MARK II / 38 cm³, 1,6 Kw, 40 cm, 3/8” 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 34,680 L.Çmimi i tanishëm është: 29,900 L.

-14%

Motosharre 135 MARK II

Përshkrim i produktit
Përfundoni punën herën me parë me Husqvarna 135 Mark II. Kjo sharrë me benzine e besueshme përmban teknologjinë Smart Start® dhe LowVib® për përdorim të lehtë dhe të rehatshëm. Motori ynë i pronarit X-TORQ® ofron performancë superiore, rritje të efikasitetit të karburantit dhe emetime të ulëta. Dhe teknologjia Air Injection™ përmirëson jetën e motorit duke dëbuar grimcat më të mëdha të pluhurit dhe mbeturinave përpara se ato të arrijnë në filtrin e ajrit.

9678618-26 - Motosharre 135 MARK II / 38 cm³, 1,6 Kw, 40 cm, 3/8'' 1.3 mm 34,680 L Çmimi origjinal qe: 34,680 L.29,900 LÇmimi i tanishëm është: 29,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 135 MARK II

Specifikimet
Motorri
16″ 3/8 S93G SN, US/CA
Fuqia e prodhimit 2.1 kf
Zhvendosja e cilindrit 2.3 cu.inç
Shpejtësia maksimale e fuqisë 9000 rpm
Shpejtësia në boshe 3000 rpm
Çift rrotullues, max. 1,84 Nm
Çift rrotullues, max. në rpm 8,000 rpm
Shpejtësia e kyçjes së tufës (±120) 4000 rpm
Konsumi i karburantit 725 g/kWh
Konsumi i karburantit 1,595 lbs/h
Kandela NGK BPMR7A
Hendeku i elektrodës 0,022 in
Hapësira e ajrit të modulit të ndezjes 0,012 inç
Lloji i pompës së vajit Automatik
Emisioni
Emetimet e shkarkimit (CO2 EU V)
804 g/kWh
Pajisjet
Gjatësia e zinxhirit (inç) 16 in
Gjatësia e rekomanduar e shzinxhirit, min 14 inç
Gjatësia e rekomanduar e zinxhirit, maksimumi 16 inç
Zinxhiri i tipit S93G
matës .050″
Hapësirë ​​3/8″ mini
Lloji me dhëmbë Spur 6
Dimensionet
Pesha (me përjashtim të pajisjeve prerëse) 10,36 lbs
Lubrifikant
Lloji i lubrifikantit (Motorit) Husqvarna 2 goditje ose ekuiv. në 50:1
Vëllimi i rezervuarit të naftës 0,549 pintë amerikanë
Vëllimi i rezervuarit të vajit 0,26 l
Tingulli dhe zhurma
Niveli i fuqisë së zërit, i garantuar (LWA) 116 dB(A)
Niveli i fuqisë së zërit, i matur 114,34 dB(A)
Niveli i presionit të zërit në veshin e operatorit 102 dB(A)
Dridhja
Niveli ekuivalent i vibrimit (ahv, eq) doreza e përparme 3,72 m/s²
Niveli ekuivalent i dridhjeve (ahv, eq) doreza e pasme 5,5 m/s²