Suport për blerje !
Ofertë!

Motosharre me benzine 50cc, 2.6 Hp, shpate 50 cm, zinxhiri 0,325” 1,5

Çmimi origjinal qe: 23,680 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-16%

Motosharre me benzine 50cc, 2.6 Hp, shpate 50 cm, zinxhiri 0,325” 1,5

Motosharre me benzine 50cc, 2.6 Hp, shpate 50 cm, zinxhiri 0,325'' 1,5 23,680 L Çmimi origjinal qe: 23,680 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:NAKAYAMA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre me benzine 50cc, 2.6 Hp, shpate 50 cm, zinxhiri 0,325” 1,5