Suport për blerje !
Ofertë!

9676334-10 – Motosharre krasitese T525 / 27 cm3, 1.1 Kw, 25 cm

Çmimi origjinal qe: 59,670 L.Çmimi i tanishëm është: 45,900 L.

-23%

Motosharre krasitese T525 / 27 cm3, 1.1 Kw, 25 cm

9676334-10 - Motosharre krasitese T525 / 27 cm3, 1.1 Kw, 25 cm 59,670 L Çmimi origjinal qe: 59,670 L.45,900 LÇmimi i tanishëm është: 45,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre krasitese T525 / 27 cm3, 1.1 Kw, 25 cm