Suport për blerje !
Ofertë!

Motosharre me benzine 45 cc 2.4 HP 45 cm

Çmimi origjinal qe: 18,420 L.Çmimi i tanishëm është: 16,900 L.

-8%

Motosharre me benzine 45 cc 2.4 HP 45 cm

Motosharre me benzine 45 cc 2.4 HP 45 cm 18,420 L Çmimi origjinal qe: 18,420 L.16,900 LÇmimi i tanishëm është: 16,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharr eme benzine 45 cc 2.4 HP 45 cm