Suport për blerje !
Ofertë!

920000 – Dinamo / Gjenerator per shkundese ulliri me motorr LONCIN 6,5 Hp , 196 cc

Çmimi origjinal qe: 52,400 L.Çmimi i tanishëm është: 49,900 L.

-5%

Dinam / Gjenerator per shkundese ulliri me motorr LONCIN 6,5 Hp , 196 cc

920000 - Dinamo / Gjenerator per shkundese ulliri me motorr LONCIN 6,5 Hp , 196 cc 52,400 L Çmimi origjinal qe: 52,400 L.49,900 LÇmimi i tanishëm është: 49,900 L.
Brand:MI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Dinamo / Gjenerator per shkundese ulliri me motorr LONCIN 6,5 Hp , 196 cc