Suport për blerje !

698150 – Nivelues alumini Robust 150 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

9,790 L

Nivelues alumini Robust 150 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
698150 - Nivelues alumini Robust 150 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm 9,790 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Robust 150 cm me flluske niveli me seksion 60 x 26mm