Suport për blerje !
Ofertë!

690060EM – Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 60cm

Çmimi origjinal qe: 5,310 L.Çmimi i tanishëm është: 4,500 L.

-15%

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 60cm

690060EM - Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 60cm 5,310 L Çmimi origjinal qe: 5,310 L.4,500 LÇmimi i tanishëm është: 4,500 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 60cm