Suport për blerje !
Ofertë!

690150E – Nivelues alumini Eurostar me 2 flluska niveli 150cm

Çmimi origjinal qe: 6,076 L.Çmimi i tanishëm është: 4,900 L.

-19%

Nivelues alumini Eurostar me 2 flluska niveli 150cm

690150E - Nivelues alumini Eurostar me 2 flluska niveli 150cm 6,076 L Çmimi origjinal qe: 6,076 L.4,900 LÇmimi i tanishëm është: 4,900 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Eurostar me 2 flluska niveli 150cm