Suport për blerje !
Ofertë!

466239 – Gure fleksibel 2600W/ Ø230 mm / L 26-6 230 TK-S (perfshire 1 disk diamanti)

Çmimi origjinal qe: 41,690 L.Çmimi i tanishëm është: 37,900 L.

-9%

Gure fleksibel 2600W/ Ø230 mm / L 26-6 230 TK-S (perfshire 1 disk diamanti)

466239 - Gure fleksibel 2600W/ Ø230 mm / L 26-6 230 TK-S (perfshire 1 disk diamanti) 41,690 L Çmimi origjinal qe: 41,690 L.37,900 LÇmimi i tanishëm është: 37,900 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure fleksibel 2600W/ Ø230 mm / L 26-6 230 TK-S (perfshire 1 disk diamanti)