Suport për blerje !

AG75028 – Gure Fleksibel 750 Watt Ø 115 mm

4,500 L

Gure Fleksibel 750 Watt Ø 115 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gure Fleksibel 750 Watt Ø 115 mm
AG75028 - Gure Fleksibel 750 Watt Ø 115 mm 4,500 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

AG75028

Gure Fleksibel
Fuqia 750 Watt
Diaku Ø 115 mm