Suport për blerje !

42.585.50 – Perzjerese kolli TC-MX 1400-2 E / 1400 W 210 mm

14,500 L

Perzjerese kolli TC-MX 1400-2 E / 1400 W 210 mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
42.585.50 - Perzjerese kolli TC-MX 1400-2 E / 1400 W 210 mm 14,500 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzjerese kolli TC-MX 1400-2 E / 1400 W 210 mm