Perzjerese kolli 1800W, me 2 nivele shpejtesie, shufer M14 – 140 mm

Perzjerese kolli 1800W, me 2 nivele shpejtesie, shufer M14 – 140 mm

17,900 L

Marka:BORMANN

Perzjerese kolli 1800W, me 2 nivele shpejtesie, shufer M14 – 140 mm

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Perzjerese kolli 1800W, me 2 nivele shpejtesie, shufer M14 – 140 mm