Suport për blerje !
Ofertë!

4100530 – Gota diamanti per gure fleksibel 25mm, M14

Çmimi origjinal qe: 5,490 L.Çmimi i tanishëm është: 4,500 L.

-18%

Gota diamanti per gure fleksibel 25mm, M14

4100530 - Gota diamanti per gure fleksibel 25mm, M14 5,490 L Çmimi origjinal qe: 5,490 L.4,500 LÇmimi i tanishëm është: 4,500 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gota diamanti per gure fleksibel 25mm, M14