Suport për blerje !
Ofertë!

4100528 – Gota diamanti per gure fleksibel 16mm, M14

Çmimi origjinal qe: 4,090 L.Çmimi i tanishëm është: 3,300 L.

-19%

Gota diamanti per gure fleksibel 16mm, M14

4100528 - Gota diamanti per gure fleksibel 16mm, M14 4,090 L Çmimi origjinal qe: 4,090 L.3,300 LÇmimi i tanishëm është: 3,300 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gota diamanti per gure fleksibel 16mm, M14