Suport për blerje !
Ofertë!

2L0482048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 48S, 1.9 kW, Gjeresi prerje 46 cm /Koshi 60 lt

Çmimi origjinal qe: 55,460 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-28%

2L0482048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 48S, 1.9 kW, Gjeresi prerje 46 cm /Koshi 60 lt

2L0482048/ST1 - Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 48S, 1.9 kW, Gjeresi prerje 46 cm /Koshi 60 lt 55,460 L Çmimi origjinal qe: 55,460 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

2L0482048/ST1 – Korrese bari me benzine STIGA COLLECTOR 48S,

1.9 kW,

Gjeresi prerje 46 cm

/Koshi 60 lt

Detajet dhe specifikat e produktit
Kositësja e lëndinës vetëlëvizëse STIGA Collector 48 S ka një gjerësi prerjeje 46 cm dhe fuqizohet nga një motor benzine 123 cc STIGA me një fuqi neto prej 1,90 kW @ 2900 rpm. Shasia është prej çeliku, dhe sistemi i rregullimit të lartësisë së prerjes është i centralizuar dhe ka një dorezë për rregullim të lehtë në 6 pozicione që variojnë nga 22 deri në 65 mm. Mbledhesi i barit i 48 S vjen me një grumbullues bari 60 litra dhe një tregues të plotë të çantës së barit. Doreza e rregullueshme dhe e palosshme siguron rehati të përdoruesit.