Suport për blerje !

294346068/ST2 – Korrese bari me bateri COMBI 336e, 1 bateri 48 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt

54,900 L

294346068/ST2 – Korrese bari me bateri COMBI 336e, 1 bateri 48 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
294346068/ST2 - Korrese bari me bateri COMBI 336e, 1 bateri 48 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt 54,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

294346068/ST2 – Korrese bari me bateri COMBI 336e, 1 bateri 48 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt