Suport për blerje !

291342068/ST2 – Korrese bari me bateri COLLECTOR 136e kit 2 bateri 20 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt

39,900 L

291342068/ST2 – Korrese bari me bateri COLLECTOR 136e kit 2 bateri 20 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
291342068/ST2 - Korrese bari me bateri COLLECTOR 136e kit 2 bateri 20 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt 39,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

291342068/ST2 – Korrese bari me bateri COLLECTOR 136e kit 2 bateri 20 V / 2.0 Ah, gjeresi prerje 34 cm, Koshi 35 lt