Suport për blerje !
Ofertë!

278420008/ST3 – MOTOSHARRE ME BATERI PR 700e, 48 V, Shpata 30 cm Zinxhiri 3/8”.050” vetem trup

Çmimi origjinal qe: 41,020 L.Çmimi i tanishëm është: 33,900 L.

-17%

278420008/ST3 – MOTOSHARRE ME BATERI PR 700e, 48 V, Shpata 30 cm Zinxhiri 3/8”.050” vetem trup

278420008/ST3 - MOTOSHARRE ME BATERI PR 700e, 48 V, Shpata 30 cm Zinxhiri 3/8”.050” vetem trup 41,020 L Çmimi origjinal qe: 41,020 L.33,900 LÇmimi i tanishëm është: 33,900 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

278420008/ST3 – MOTOSHARRE ME BATERI PR 700e, 48 V, Shpata 30 cm Zinxhiri 3/8”.050” vetem trup