Suport për blerje !

240381402/ST1 – Motosharre krasitje me benzine STIGA CS 540 / Shpata 35 cm / Motori 38.5 cm3

28,900 L

240381402/ST1 – Motosharre krasitje me benzine STIGA CS 540 / Shpata 35 cm / Motori 38.5 cm3

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
240381402/ST1 - Motosharre krasitje me benzine STIGA CS 540 / Shpata 35 cm / Motori 38.5 cm3 28,900 L
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

240381402/ST1 – Motosharre krasitje me benzine STIGA CS 540 / Shpata 35 cm / Motori 38.5 cm3