Suport për blerje !
Ofertë!

278502108/ST3 – Fryrese gjethesh me bateri BL 500e kit 48 V, vfryrjes 55 m/s

Çmimi origjinal qe: 47,750 L.Çmimi i tanishëm është: 37,900 L.

-21%

278502108/ST3 – Fryrese gjethesh me bateri BL 500e kit 48 V, vfryrjes 55 m/s

278502108/ST3 - Fryrese gjethesh me bateri BL 500e kit 48 V, vfryrjes 55 m/s 47,750 L Çmimi origjinal qe: 47,750 L.37,900 LÇmimi i tanishëm është: 37,900 L.
Brand:STIGA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

278502108/ST3 – Fryrese gjethesh me bateri BL 500e kit 48 V, vfryrjes 55 m/s