Suport për blerje !

CABLI20428 – Fryrese Gjethesh me bateri 20V motor pa karboncina (vetem trup)

5,900 L

Fryrese Gjethesh me bateri 20V motor pa karboncina (vetem trup)

CABLI20428 - Fryrese Gjethesh me bateri 20V motor pa karboncina (vetem trup) 5,900 L
Brand:INGCO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Fryrese Gjethesh me bateri 20V motor pa karboncina (vetem trup)