Suport për blerje !
Ofertë!

1127380486 – Elektromotor Monofaze 2.0 HP

Çmimi origjinal qe: 21,860 L.Çmimi i tanishëm është: 15,500 L.

-29%

Elektromotor Monofaze 2.0 HP

1127380486 - Elektromotor Monofaze 2.0 HP 21,860 L Çmimi origjinal qe: 21,860 L.15,500 LÇmimi i tanishëm është: 15,500 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektromotor Monofaze 2.0 HP