Suport për blerje !
Ofertë!

1127380001 – Elektromotor Trefazor 3.0 HP

Çmimi origjinal qe: 41,250 L.Çmimi i tanishëm është: 27,500 L.

-33%

Elektromotor Trefazor 3.0 HP

1127380001 - Elektromotor Trefazor 3.0 HP 41,250 L Çmimi origjinal qe: 41,250 L.27,500 LÇmimi i tanishëm është: 27,500 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektromotor Trefazor 3.0 HP