Suport për blerje !
Ofertë!

1127380140 – Elektromotor Monofaze 3.0 HP

Çmimi origjinal qe: 40,150 L.Çmimi i tanishëm është: 27,500 L.

-32%

Elektromotor Monofaze 3.0 HP

1127380140 - Elektromotor Monofaze 3.0 HP 40,150 L Çmimi origjinal qe: 40,150 L.27,500 LÇmimi i tanishëm është: 27,500 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Elektromotor Monofaze 3.0 HP