Suport për blerje !
Ofertë!

1123020504 – Grup Kompresori AB 415/515 4.0 HP/ 10 Bar

Çmimi origjinal qe: 53,470 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-25%

Grup Kompresori AB 415/515 4.0 HP/ 10 Bar

1123020504 - Grup Kompresori AB 415/515 4.0 HP/ 10 Bar 53,470 L Çmimi origjinal qe: 53,470 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup Kompresori AB 415/515 4.0 HP/ 10 Bar