Suport për blerje !
Ofertë!

1121550864 – Kompresor trefazor AB 500/808 V 500 L /7.5 HP /400 V/ 50 HZ /10 Bar

Çmimi origjinal qe: 281,250 L.Çmimi i tanishëm është: 225,000 L.

-20%

Kompresor trefazor AB 500/808 V 500 L /7.5 HP /400 V/ 50 HZ /10 Bar

1121550864 - Kompresor trefazor AB 500/808 V 500 L /7.5 HP /400 V/ 50 HZ /10 Bar 281,250 L Çmimi origjinal qe: 281,250 L.225,000 LÇmimi i tanishëm është: 225,000 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor trefazor

AB 500

/808 V

500 L

/7.5 HP

/400 V

/ 50 HZ

/10 Bar