Suport për blerje !
Ofertë!

1123020556 – Grup Kompresori AB 808 7.5 HP / 10 Bar

Çmimi origjinal qe: 128,620 L.Çmimi i tanishëm është: 109,000 L.

-15%

Grup Kompresori AB 808 7.5 HP / 10 Bar

1123020556 - Grup Kompresori AB 808 7.5 HP / 10 Bar 128,620 L Çmimi origjinal qe: 128,620 L.109,000 LÇmimi i tanishëm është: 109,000 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Grup Kompresori AB 808 7.5 HP / 10 Bar