Suport për blerje !
Ofertë!

1121430238 – Kompresor monofaze AB100-268 MC 100 L / 3 HP /230 V/50 HZ

Çmimi origjinal qe: 76,070 L.Çmimi i tanishëm është: 59,900 L.

-21%

Kompresor monofaze AB100-268 MC 100 L / 3 HP /230 V/50 HZ

1121430238 - Kompresor monofaze AB100-268 MC 100 L / 3 HP /230 V/50 HZ 76,070 L Çmimi origjinal qe: 76,070 L.59,900 LÇmimi i tanishëm është: 59,900 L.
Brand:FIAC

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kompresor monofaze AB100-268 MC 100 L / 3 HP /230 V/50 HZ