Dërgesa falas për blerje mbi 5000 Lek

Mundësi për tu bërë pjesë e BAUMARKET

Vendosni themelet për karrierën tuaj
Kapitali më i vlefshëm për BAUMARKET janë punonjësit: Në mbi 60 filiale, suksesi i kompanisë bazohet në kompetencën, motivimin dhe kënaqësinë e tyre. Qoftë për studentë, profesionistë të rinj apo profesionistë me përvojë – në BAUMARKET të gjithë kanë mundësinë të ndihmojnë në mënyrë aktive në formimin e suksesit.

BAUMARKET