Zmeriluese muri me motor pa karboncina 400W 900-2100rpm (me shirit LED)

Zmeriluese muri me motor pa karboncina 400W 900-2100rpm (me shirit LED)

34,900 L

Marka:BORMANN

Zmeriluese muri me motor pa karboncina 400W 900-2100rpm (me shirit LED)

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese muri me motor pa karboncina 400W 900-2100rpm (me shirit LED)