Suport për blerje !

Gershere llamarine me bateri 14.4 V – 18 V / 1.6 mm (vetem trup)

55,900 L

Gershere llamarine me bateri 14.4 V – 18 V / 1.6 mm (vetem trup)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Gershere llamarine me bateri 14.4 V - 18 V / 1.6 mm (vetem trup) 55,900 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere llamarine me bateri 14.4 V – 18 V / 1.6 mm (vetem trup)