Suport për blerje !
Ofertë!

YT-22293 – Gershere tubi plastik 64MM me trup Alumini V-CUT

Çmimi origjinal qe: 3,320 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

-16%

Gershere tubi plastik 64MM me trup Alumini V-CUT

YT-22293 - Gershere tubi plastik 64MM me trup Alumini V-CUT 3,320 L Çmimi origjinal qe: 3,320 L.2,790 LÇmimi i tanishëm është: 2,790 L.
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-22293 – Gershere tubi plastik 64MM me trup Alumini V-CUT