Suport për blerje !

YT-36725 – Mini torce me gas me rimbushje 13g/h

2,490 L

YT-36725 – Mini torce me gas me rimbushje 13g/h

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
YT-36725 - Mini torce me gas me rimbushje 13g/h 2,490 L
Brand:YATO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

YT-36725 – Mini torce me gas me rimbushje 13g/h