Suport për blerje !
Ofertë!

WH36DC-W4Z – Vidiator me goditje 1/4” me bateri 36V, motor pa karboncina, moment rrotullimi 215 Nm (vetem trup)

Çmimi origjinal qe: 38,940 L.Çmimi i tanishëm është: 29,500 L.

-24%

Vidiator me goditje 1/4” me bateri 36V, motor pa karboncina, moment rrotullimi 215 Nm (vetem trup)

WH36DC-W4Z - Vidiator me goditje 1/4'' me bateri 36V, motor pa karboncina, moment rrotullimi 215 Nm (vetem trup) 38,940 L Çmimi origjinal qe: 38,940 L.29,500 LÇmimi i tanishëm është: 29,500 L.
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Momenti rrotullimit 215 Nm
Teknologji unike “Triple Hammer”
Kompakt dhe me peshe te lehte:
vetem 114 mm dhe 1.6 Kg

 

WH36DC-W4Z
Vidiator me goditje
Me bateri 36V,
Kapja 1/4’’
motor pa karboncina,
moment rrotullimi 215 Nm
(vetem trup)