Vidiator me goditje 1/4″ me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina

Vidiator me goditje 1/4″ me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina

31,900 L

Marka:HIKOKI

Vidiator me goditje 1/4″ me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me goditje 1/4″ me 2 bateri 18 V / 5.0 Ah me motor pa karboncina