Suport për blerje !

Vidiator me goditje 1/4” me 2 bateri 18V/3.0 Ah me motor pa karboncina

27,500 L

Vidiator me goditje 1/4” me 2 bateri 18V/3.0 Ah me motor pa karboncina

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
Vidiator me goditje 1/4'' me 2 bateri 18V/3.0 Ah me motor pa karboncina 27,500 L
Brand:HIKOKI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

WH18DD-WQZ

HIKOKI – 0