Suport për blerje !
Ofertë!

Meter distance me laser 60 m

Çmimi origjinal qe: 10,320 L.Çmimi i tanishëm është: 8,900 L.

-14%

Meter distance me laser 60 m

Meter distance me laser 60 m 10,320 L Çmimi origjinal qe: 10,320 L.8,900 LÇmimi i tanishëm është: 8,900 L.
Brand:BORMANN

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

BDM6500

BORMANN – 0