Suport për blerje !
Ofertë!

R21250 – Rrote gome e levizeshme 250 mm / 6 cp

Çmimi origjinal qe: 2,280 L.Çmimi i tanishëm është: 1,690 L.

-26%

Rrote gome e levizeshme 250 mm / 6 cp

R21250 - Rrote gome e levizeshme 250 mm / 6 cp 2,280 L Çmimi origjinal qe: 2,280 L.1,690 LÇmimi i tanishëm është: 1,690 L.
Brand:KAISER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrote gome e levizeshme 250 mm / 6 cp