Suport për blerje !
Ofertë!

R51100 – Rrote portokalli statike 100 mm / 30 cp

Çmimi origjinal qe: 470 L.Çmimi i tanishëm është: 320 L.

-32%

Rrote portokalli statike 100 mm / 30 cp

R51100 - Rrote portokalli statike 100 mm / 30 cp 470 L Çmimi origjinal qe: 470 L.320 LÇmimi i tanishëm është: 320 L.
Brand:KAISER

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Rrote portokalli statike 100 mm / 30 cp